Špenát s Parmazánem a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 392 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 156.8 mg
 - Draslík 1439.7 mg
 - Vláknina 11031.2 mg
 - Vitamín A 11031.2 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.3 mg
 - Vitamín E 5.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý špenát uvaříme v malém množství vody. Potom jej krátce přelijeme studenou vodou, vymačkáme a usekáme.
 - 
                                2
Připravený špenát podusíme na másle, osolíme a okořeníme muškátovým oříškem. Odstavíme z ohně a přimícháme ušlehaná vejce a nastrouhaný sýr. Zakryjeme a necháme chvilku na teple.
 - 
                                3
Špenát přendáme na mísu a obložíme smaženými topinkami z bílé veky.