Vínová pěna
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 212 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 34 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 339 mg
 - Draslík 84.5 mg
 - Vláknina 609.5 mg
 - Vitamín A 609.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do vína zamícháme cukr, žloutky, vejce, kousek citronové kůry a půlku vanilkového lusku.
 - 
                                2
Hrnec se směsí postavíme do kastrolu s vařící vodou a šleháme do zhoustnutí - nesmíme vařit, zahříváme jen těsně k bodu varu!
 - 
                                3
Před podáváním vyjmeme citronovou kůru a vanilku.