Jablka naložená v cukru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 181 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 48 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 214.4 mg
 - Vláknina 7600 mg
 - Vitamín A 7600 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.2 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka omyjeme, oloupeme, odstraníme jadřince a nastrouháme. Přidáme cukr, promícháme a napěchujeme do čistých sklenic.
 - 
                                2
Uzavřeme, narovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 20 minut při teplotě 90 °C.
 - 
                                3
Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.