Sterilovaný kopr
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 27 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 524 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 461.4 mg
 - Vláknina 2625 mg
 - Vitamín A 2625 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvý kopr důkladně propláchneme pod tekoucí vodou, nakrájíme a vložíme do sklenice o objemu 5 dl. Zalijeme octem, zasypeme solí a dolijeme vodou.
 - 
                                2
Sklenici zavíčkujeme a v zavařovacím hrnci sterilujeme po dobu 3 minut od bodu varu.
 - 
                                3
Po vychladnutí vyjmeme a uchováme v temné a studené místnosti.