Sterilované telecí na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 455 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 303 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 276.3 mg
 - Draslík 526.4 mg
 - Vláknina 429 mg
 - Vitamín A 429 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme, důkladně omyjeme a pokrájíme na kostky. Cibuli nasekáme a necháme ji zpěnit na rozpáleném sádle. Zaprášíme paprikou, přidáme maso, osolíme a ve vlastní šťávě podusíme. Poté posypeme moukou, podlijeme vodou a dál dusíme do poloměkka.
 - 
                                2
Horké maso rozdělíme do sklenic, zalijeme šťávou z dušení a ihned zavíčkujeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 75 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.