Tlačenka bez obalu sterilovaná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 406 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 88 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 1.3 mg
 - Draslík 100 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tlačenkovou směs při přípravě smícháme s vývarem z kostí a kůže, aby byla řidší. Rozdělíme do sklenic a ihned zavíčkujeme.
 - 
                                2
Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 120 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout, mezitím sklenice několikrát převrátíme a uložíme na temném a studeném místě.