Telecí kari s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 829 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 86.9 mg
 - Draslík 612.8 mg
 - Vláknina 6085 mg
 - Vitamín A 6085 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.3 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na proužky nakrájíme pórek. Maso nakrájíme na malé kostky. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Citronovou trávu očistíme, omyjeme a jemně nasekáme. Jablko oloupeme, rozčtvrtíme, zbavíme jader a nakrájíme na kostičky. Smícháme s citronovou šťávou.
 - 
                                2
Maso v oleji prudce opečeme, přidáme připravené přísady. Zalijeme základem, přidáme kari pastu a sůl, zakryté zvolna zhruba 40 minut podusíme. Smícháme s uvařenými těstovinami.