Nevařená jahodová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 284 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 2.5 mg
 - Draslík 128.7 mg
 - Vláknina 3020 mg
 - Vitamín A 3020 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 44.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté jahody necháme okapat. Několik jahod necháme vcelku, zbylé rozmixujeme. Přilijeme vanilkový cukr, mléko, med, jogurt, třtinový cukr a opět mixujeme.
 - 
                                2
Polévku necháme vychladit v lednici. Těsně před podáváním ji podle porcí rozdělíme do misek nebo hlubokých talířů. Každou porci ozdobíme na třetinky pokrájenými jahodami a podáváme.