Hovězí vývar s hráškem a rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 106 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 866 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 240.7 mg
 - Vláknina 3474 mg
 - Vitamín A 3474 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Propláchnutou rýži uvaříme v osolené vodě doměkka. Ocedíme ji, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Hrášek uvaříme doměkka v osolené vodě, ocedíme, propláchneme studenou vodou a spolu s rýží vložíme do vařícího hovězího vývaru.
 - 
                                3
Nakonec polévku podle chuti přisolíme a posypeme jemně nasekanou petrželkou.