Skopové na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 531 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 509 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 120 mg
 - Draslík 945.6 mg
 - Vláknina 14634 mg
 - Vitamín A 14634 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 49.3 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Skopové maso omyjeme, pokrájíme na malé kostky, dáme do hrnce, přilijeme 2 dl vody, osolíme a dusíme pod pokličkou doměkka. K masu přidáme nahrubo pokrájenou cibuli, oloupané, na kostičky nakrájené rajče, mletou papriku, vše promícháme a dusíme do změknutí cibule.
 - 
                                2
Hotové skopové maso na cibuli dosolíme podle chuti, mělo by být téměř bez tekutiny.
 - 
                                3
Podáváme s bílým chlebem.