Ovocný salát s jogurtem a medem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Med včelí
  • 0.5 kávová lžička Skořice mletá
  • 2 ks Pomeranče
  • 2 ks Jablka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 138 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 24 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 367.5 mg
  • Vláknina 8743.8 mg
  • Vitamín A 8743.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 58.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pomeranče a jablka oloupeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do mísy.

  • 2

    Jogurt rozmícháme s medem a skořicí a nalijeme na ovoce.

  • 3

    Před podáváním necháme salát vychladit.

Komentáře k receptu