Hořčično-koprová omáčka

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 8 g Kopr čerstvý
  • 20 ml Med včelí
  • 10 ml Citronová šťáva
  • 40 ml Hořčice kremžská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 30 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 77 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 37 mg
  • Vláknina 124 mg
  • Vitamín A 124 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kopr omyjeme a nasekáme na drobné kousky.

  • 2

    Všechny suroviny smícháme v misce a necháme před servírováním vychladit.

Komentáře k receptu