Vykoštěná jehněčí kýta s petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1088 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 76 g
 - Sodík 852 mg
 - Bílkoviny 92 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 330 mg
 - Draslík 1531.2 mg
 - Vláknina 633.3 mg
 - Vitamín A 633.3 mg
 - Vitamín B6 1.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso rozkrojíme tak, abychom mohli vytvořit kapsu. Osolíme a opepříme, jednu půlku posypeme nadrobno nakrájeným česnekem a nasekanou petrželkou. Kapsu uzavřeme a zajistíme jehlou.
 - 
                                2
Grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím 15min z každé strany pro středně propečené maso nebo 20min pro dobře propečené.
 - 
                                3
Poté maso necháme zakryté alobalem asi 5min odpočinout, naporcujeme a podáváme.