Hovězí polévka s bramborami a rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 128 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 49.6 mg
 - Draslík 476 mg
 - Vláknina 5895.4 mg
 - Vitamín A 5895.4 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso omyjeme, zalijeme studenou vodou a uvaříme doměkka. Nakrájíme na malé kostičky. Vývar přecedíme a vložíme do něj spařenou a propláchnutou rýži, oloupané syrové brambory nakrájené na kostky a na kostičky nakrájenou a osmaženou mrkev a cibuli.
 - 
                                2
Přidáme pepř, sůl a vše uvaříme doměkka.
 - 
                                3
Do hotové polévky vrátíme nakrájené maso a posypeme petrželkou.