Krevety s omáčkou z harissy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 450 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 347 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 131.3 mg
 - Draslík 9.3 mg
 - Vláknina 17 mg
 - Vitamín A 17 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 5.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krevety uvaříme v osolené vodě a necháme je okapat.
 - 
                                2
V misce z majonézy, harissy, limetkové šťávy a medu smícháme omáčku, kterou rozdělíme do misek.
 - 
                                3
Uvařené krevety dáme na servírovací mísu a podáváme s připravenou omáčkou.