Salát z rukoly s kuřecími játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 241 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 517.5 mg
 - Draslík 573.1 mg
 - Vláknina 1920 mg
 - Vitamín A 1920 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.9 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rukolu opláchneme studenou vodou a okapanou ji rozdělíme na servírovací talíře.
 - 
                                2
Kuřecí játra omyjeme studenou vodou, osušíme a nakrájíme na kousky.
 - 
                                3
V pánvi rozehřejeme olej a za stálého míchání v něm ze všech stran osmažíme nakrájená játra.
 - 
                                4
Když jsou játra měkká, odstavíme pánev z ohně, přidáme do ní ocet se sirupem a vše důkladně promícháme. Pánev vrátíme na oheň a směs ještě krátce převaříme.
 - 
                                5
Játra rozdělíme na připravenou rukolu, přelijeme šťávou, osolíme a podáváme.