Těstovinový salát s Čedarem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 417 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 434 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 48 g
 - Cholesterol 39.4 mg
 - Draslík 51.5 mg
 - Vláknina 4399.8 mg
 - Vitamín A 4399.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny dáme vařit v dostatečném množství osolené vody.
 - 
                                2
V misce smícháme z oleje, citronové šťávy, hořčice a soli zálivku.
 - 
                                3
Sýr nakrájíme na malé kousky. Petrželku omyjeme a okapanou najemno nasekáme.
 - 
                                4
Uvařené těstoviny slijeme, ještě teplé zalijeme zálivkou, důkladně je promícháme a necháme vychladnout. Potom do nich vmícháme nakrájený sýr a petrželku, dochutíme pepřem, solí a podáváme.