Domácí Testaroli s pestem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 503 kcal
 - Sacharidy 90 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 1593 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0.1 mg
 - Vláknina 7560 mg
 - Vitamín A 7560 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku vsypeme do mísy a postupně přiléváme tolik studené vody, aby za stálého míchání vzniklo řídké těsto. Osolíme lžící soli.
 - 
                                2
Těsto vlijeme na teflonový pekáček a pečeme ve středně vyhřáté troubě jen 3 minuty.
 - 
                                3
Upečené, tuhé těsto (ne však tvrdé) vylopíme z pekáčku a krájíme na různé tvary, např. obdélníčky nebo trojúhelníčky.
 - 
                                4
Připravené těstoviny postupně vaříme v dostatečném množství osolené vroucí vody. Když vyplavou na povrch, jsou uvařené.
 - 
                                5
Testaroli rozdělíme na talíře a přelijeme bylinkovým pestem.