Restovaná kapusta s majoránkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 212 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 877 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 24 mg
 - Draslík 532.7 mg
 - Vláknina 8427.5 mg
 - Vitamín A 8427.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 122.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapustu nakrájíme na nudličky, 4 minuty povaříme ve vroucí osolené vodě, scedíme a necháme okapat. V hlubší pánvi rozpustíme máslo a vložíme okapanou kapustu. Na prudkém ohni orestujeme za stálého míchání 3 minuty, nakonec vmícháme nasekanou majoránku a promícháme. Odstavené osolíme, opepříme, podáváme jako přílohu.