Těsto na pizzu semolinové
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 461 kcal
 - Sacharidy 95 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 987 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 16.8 mg
 - Vláknina 8991.5 mg
 - Vitamín A 8991.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do vlažné vody nasypeme droždí, cukr, promícháme a necháme chvilku stát. Do mísy nasypeme obě mouky, promícháme se solí, přilijeme vodu s droždím a cukrem, vypracujeme těsto. Těsto hněteme asi 10 minut, aby bylo hladké a pružné. Těsto poprášíme trochou mouky, zakryjeme fólií a necháme asi 15 minut odležet. Těsto rozdělíme na osm dílů, z nich uválíme koule, které vyválíme do tenka.
 - 
                                2
Těsto na pizzu bychom měli připravovat asi půl hodiny před použitím.