Vrstvené řezy s angreštem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 707 kcal
 - Sacharidy 102 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 267 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 101 g
 - Cholesterol 208.3 mg
 - Draslík 92.3 mg
 - Vláknina 4930 mg
 - Vitamín A 4930 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vejce vyšleháme s teplou vodou do pěny. Po lžících přidáváme cukr a mouku.
 - 
                                2
Hotové těsto vlijeme na vymazaný plech a dáme péct.
 - 
                                3
Na upečený a vychladlý piškot nasypeme angrešt, vodu z angreštu nevyléváme, ale uvaříme z ní pudink - 800ml vody potřebujeme.
 - 
                                4
Vlažný pudink nalijeme na angreštovou vrstvu a necháme zchladnout.
 - 
                                5
Šlehačku se ztužovačem vyšleháme a potřeme pudink. Poklademe bebe oplatky a polijeme citronovou polevou.
 - 
                                6
Necháme uležet den v chladu a poté krájíme na řezy.