Sladká rýže s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 647 kcal
 - Sacharidy 112 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 18 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 106 g
 - Cholesterol 28.3 mg
 - Draslík 114.1 mg
 - Vláknina 6413.3 mg
 - Vitamín A 6413.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.7 mg
 - Vitamín E 14.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 536.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Přepranou rýži vysypeme do hrnce, zalijeme vodou, přivedeme k varu, povaříme do poloměkka, vysypeme cukr, vanilkový cukr, vylijeme mléko a za občasného míchaní vaříme až bude rýže měkká.
 - 
                                2
Jablka oloupeme, nakrájíme na tenké plátky, dáme je na pánev s zahřátým máslem a podusíme doměkka nakonec přisypeme skořicový cukr, zamícháme a jablka vysypeme do rýže, promícháme a porcujeme na talíře.
 - 
                                3
Na dno talíře naskládáme na tenké plátky nakrájené broskve, posypeme grankem, naběračkou položíme rýži, na vrch naskládáme ovoce, zakapeme čokoládovou polevou.