Paštika z husích drůbků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 97049 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 430.5 mg
 - Draslík 392.8 mg
 - Vláknina 5887 mg
 - Vitamín A 5887 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu, cibuli, vepřové maso a husí drůbku uvaříme v osolené vodě. Poté uvařené z vývaru vyjmeme a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Vykostíme drůbky a společně s masem a syrovými játry dvakrát umeleme.
 - 
                                3
Z mouky a másla připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mastným vývarem z drůbků a vymícháme na hustší kaši. Kaši necháme vychladnout, následně ji přidáme k umletému masu, přimícháme do pěny ušlehaná vejce, koření, osolíme a řádně promícháme.
 - 
                                4
Formu silně vymastíme, naplníme ji do 3/4 výšky směsí, dobře zakryjeme a vaříme mírným varem ve vodní lázni 1,5 hodiny.