Ochucený kaviár

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Fíky čerstvé
  • 200 g Chléb pšeničný (bílý)
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 100 g Kaviár
  • 5 ml Citronová šťáva
  • 5 ml Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 285 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 716 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 154 mg
  • Draslík 166.4 mg
  • Vláknina 4150 mg
  • Vitamín A 4150 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kaviár rozložíme na prkénko, vidličkou nadrtíme, upravíme na talířek, pokapeme olejem a citronovou šťávou. Obložíme čerstvými fíky a podáváme jako předkrm s bílým pečivem. Pečivo můžeme namazat v tenké vrstvě máslem.

Komentáře k receptu