Palačinky z Concaneau

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 150 g Sardinky v oleji
  • 20 g Okurky nakládané
  • 20 g Majonéza
  • 500 ml Mléko polotučné
  • 112 ml Olej stolní
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 715 kcal
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 45 g
  • Sodík 126 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 180.9 mg
  • Draslík 77 mg
  • Vláknina 6407.5 mg
  • Vitamín A 6407.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.3 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z mouky, vejce, 12 ml oleje a mléka si připravíme palačinkové těsto, které osmažíme na rozpáleném oleji.

  • 2

    Sardinky nadrtíme, přidáme citrónovou šťávu, jemně nakrájené okurky a majonézu.

  • 3

    Vše dobře promícháme.

  • 4

    Připravenou omáčkou potřeme palačinky, poté je srolujeme do kornoutků a naskládáme na talíř.

  • 5

    Podáváme obložené pokrájeným, vařeným vejcem a nakrájenými okurkami.

Komentáře k receptu