Octová zálivka s ančovičkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 5 ks Ančovička - filety
  • 1 stroužek Česnek
  • 0.5 dl Ocet vinný červený
  • 2.5 dl Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 251 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 32 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 13.5 mg
  • Draslík 90.1 mg
  • Vláknina 21 mg
  • Vitamín A 21 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek oloupeme a prolisujeme, pak ho v mixéru rozšleháme s olejem, vinným octem, ančovičkami. Zálivku přelijeme do uzavíratelné sklenice a necháme v chladničce připravenou pro použití.

Komentáře k receptu