Tatarák z lososa II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Losos - filety
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 kávová lžička Hořčice dijonská
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Cibule červená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 175 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 69 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 52 mg
  • Draslík 397.9 mg
  • Vláknina 4312 mg
  • Vitamín A 4312 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Steak z lososa bez kůže a kostí jemně naškrábeme.

  • 2

    Maso potom smícháme v míse s najemno nakrájenou žlutou i červenou cibulí ( cibule nemusíme použít celé, záleží na chuti). Po lžičkách vmícháme oba druhy hořčice, směs osolíme a opepříme. Vidličkou vše dobře vymícháme.

  • 3

    Nakonec tatarák ochutíme citronovou šťávou.

Komentáře k receptu