Filé na kokosu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Chilli paprička
  • 0.5 šálek Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
  • 5 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 293 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 197 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 54.6 mg
  • Draslík 83.1 mg
  • Vláknina 8838 mg
  • Vitamín A 8838 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté filé mírně osolíme a prudce osmažíme na oleji po obou stranách.

  • 2

    Filé vyjmeme a na témže oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli a chilli papričku. Vložíme filé a podlijeme kokosem rozvařeným v troše vody. Zvolna dusíme pod pokličkou doměkka.

  • 3

    Nakonec pokrm dochutíme citronovou šťávou.

Komentáře k receptu