Ryba s chlebovou směsí na citronu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Chléb pšeničný (bílý)
  • 60 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Citronová kůra
  • 1 ks Treska aljašská
  • 1 ks Citronová šťáva
  • 4 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Zázvor mletý
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 458 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 97251 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 92.5 mg
  • Draslík 1309.8 mg
  • Vláknina 9149 mg
  • Vitamín A 9149 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.7 mg
  • Vitamín E 4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chléb nadrobíme, smícháme s citronovou kůrou, petrželkou a pažitkou nasekanými na jemno, hořčicí, zázvorem nastrouhaným na jemno, olejem a okořeníme.

  • 2

    Čtyři filety z tresky pokapeme citronovou šťávou, okořeníme a položíme na plech. Rozdělíme na ně chlebovou směs a pečeme je 20 minut do změknutí.

Komentáře k receptu