Roláda z tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 717 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 23 g
- Sodík 4545 mg
- Bílkoviny 50 g
- Uhlovodany 74 g
- Cholesterol 197.4 mg
- Draslík 1401.4 mg
- Vláknina 20679.5 mg
- Vitamín A 20679.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 60 mg
- Vitamín E 6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy vložíme nadrobno nakrájené filé z tresky a cibuli. Přidáme rozmačkané brambory, housku namočenou v mléce, vejce, sůl, pepř, promícháme a necháme chvíli uležet. Mezitím si rozložíme utěrku, navlhčíme ji a pomažeme olejem. Hmotu z mísy rozložíme na utěrku a svineme do pevného balíčku. Zavážeme na obou koncích a vložíme do vroucího vývaru a zvolna vaříme asi 1 hodinu. Necháme ve vývaru vychladnout, potom vybalíme z utěrky a nakrájíme na 2 cm plátky a naskládáme na servírovací tác. Ozdobíme kolečky jarní cibulky.