Roláda z tresky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Brambory vařené
  • 600 g Filé z aljašské tresky
  • 9 g Sůl
  • 6 g Pepř černý mletý
  • 200 g Cibulka jarní
  • 50 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rohlíky bílé
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 3 l Vývar zeleninový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 717 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 4545 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 74 g
  • Cholesterol 197.4 mg
  • Draslík 1401.4 mg
  • Vláknina 20679.5 mg
  • Vitamín A 20679.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 60 mg
  • Vitamín E 6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy vložíme nadrobno nakrájené filé z tresky a cibuli. Přidáme rozmačkané brambory, housku namočenou v mléce, vejce, sůl, pepř, promícháme a necháme chvíli uležet. Mezitím si rozložíme utěrku, navlhčíme ji a pomažeme olejem. Hmotu z mísy rozložíme na utěrku a svineme do pevného balíčku. Zavážeme na obou koncích a vložíme do vroucího vývaru a zvolna vaříme asi 1 hodinu. Necháme ve vývaru vychladnout, potom vybalíme z utěrky a nakrájíme na 2 cm plátky a naskládáme na servírovací tác. Ozdobíme kolečky jarní cibulky.

Komentáře k receptu