Filé s cibulovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 40 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 750 g Filé z aljašské tresky
  • 80 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 195 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 75 mg
  • Draslík 37.5 mg
  • Vláknina 1519.8 mg
  • Vitamín A 1519.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a osušené porce filé osolíme, obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na pánvi na oleji po obou stranách. Vyjmeme na papírovou utěrku.

  • 2

    Ve výpeku osmahneme oloupanou, nasekanou cibuli a prolisujeme ji sítem. Přidáme ocet a omáčku podle chuti osolíme, opepříme a osladíme.

  • 3

    Filé upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.

  • 4

    Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu