Rybí filé grilované s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 800 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Omáčka sójová
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 ks Rajčata
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 251 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 106 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 95 mg
  • Draslík 63.2 mg
  • Vláknina 591.6 mg
  • Vitamín A 591.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé necháme rozmrazit. Z rajčete nakrájíme čtyři silné plátky (špičky nepoužijeme), česnek prolisujeme.

  • 2

    Filé osolíme, opepříme a vložíme na čtverce alobalu, které jsme potřeli máslem. Na filé položíme plátek rajčete, kraje alobalu zvedneme a rybu přelijeme zálivkou. Alobal dobře uzavřeme a 7 minut bez obracení grilujeme.

  • 3

    Filé podáváme v alobalu, který jen rozstřihneme.

Komentáře k receptu