Filé s kečupem v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Kečup
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 173 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 66 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé osolíme a vložíme do vymazaného alobalu. Maso potřeme kečupem, dobře zabalíme alobal a dáme na plech do trouby péci.

  • 2

    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu