Candát se sýrem a špenátem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 352 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 20 g
- Sodík 293 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 24.5 mg
- Draslík 378 mg
- Vláknina 9152.8 mg
- Vitamín A 9152.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 3.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na části rozehřátého oleje osmahneme jemně nakrájenou cibuli dozlatova. Přidáme špenát, citronovou šťávu a dusíme. 
- 
                                2Očištěného candáta naporcujeme a na zbylém oleji ho v pánvi zprudka opečeme z obou stran. 
- 
                                3Na dno zapékací mísy vložíme špenát, na něj položíme opečené porce candáta, osolíme, opepříme a posypeme nastrouhaným sýrem. 
- 
                                4Pokrm zapékáme asi 10 minut v silně vyhřáté troubě. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        