Candát grilovaný
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 513 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 23 g
- Sodík 1453 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 6.5 mg
- Vláknina 40 mg
- Vitamín A 40 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rybu vykucháme, oškrábeme, důkladně prosolíme i zevnitř, pokapeme citronovou šťávou, lehce obalíme v mouce, pokapeme rozpuštěným máslem a zvolna grilujeme v troubě nebo v létě na zahradním grilu. Nezapomeneme rybu obracet. Při obracení vždy rybu znova potřeme máslem. 
- 
                                2Grilovanou rybu podáváme vcelku na oválném talíři s pikantní omáčkou. Jako příloha jsou vhodné plátky bílé veky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        