Rybí karí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 940 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 81 g
 - Sodík 256 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 202.3 mg
 - Draslík 873.2 mg
 - Vláknina 813.8 mg
 - Vitamín A 813.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.5 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapra očistíme a naporcujeme. Maso osolíme, posypeme kari kořením, zázvorem, kmínem a po obou stranách potřeme hořčicí.
 - 
                                2
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a nasekané chilli papričky osmahneme na oleji. Přidáme porce kapra, opražíme po obou stranách a podlijeme vodou. Dusíme doměkka.
 - 
                                3
Nakonec pokrm ochutíme citronovou šťávou.