Vánoční salát z kapra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 339 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 1288 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 99 mg
 - Draslík 935.9 mg
 - Vláknina 8479.5 mg
 - Vitamín A 8479.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.5 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do osolené a okyselené vařící vody vložíme omyté porce kapra a uvaříme doměkka.
 - 
                                2
Uvařené maso vykostíme a nadrobno nakrájíme. Přidáme uvařené, na kostičky nakrájené brambory, nadrobno nakrájenou okurku, cibuli a nasekanou petrželku.
 - 
                                3
Nakonec salát osolíme, opepříme, ochutíme lžící citronové šťávy a spojíme olejem. Před podáváním necháme uležet.