Marinovaný kapr dušený v pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 200 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 132 mg
 - Draslík 779 mg
 - Vláknina 2300.6 mg
 - Vitamín A 2300.6 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 28.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a v míse zakapeme citronovou šťávou a zalijeme pivem. Pod fólií necháme kapra alespoň dvě hodiny marinovat, porce v míse obracíme.
 - 
                                2
Na oleji zpěníme cibuli, kterou jsme nakrájeli na plátky. Na cibuli vložíme porce kapra, okořeníme kmínem a paprikou, zalijeme marinádou a pod poklicí dusíme do změknutí.