Arroz con leche
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
 - Sacharidy 68 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 43 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 16.7 mg
 - Draslík 59.9 mg
 - Vláknina 9380.7 mg
 - Vitamín A 9380.7 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1034.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mléko smícháme v hrnci s rýží, přidáme proužek pomerančové kůry, skořici, sůl a vanilkový extrakt.
 - 
                                2
Mícháme na prudkém plameni, dokud se cukr nerozpustí.
 - 
                                3
Přivedeme k varu, ihned snížíme plamen. Vaříme pozvolna za stálého míchání asi 50 minut, dokud rýže nezměkne (nesmí být rozvařená).
 - 
                                4
Vyndáme kůru a skořici. Hotový rýžový pudink podáváme buď teplý, nebo studený, ozdobený tenkými proužky pomerančové kůry.