Kavurma z vnitřností
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 678 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 42 g
- Sodík 335 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 316.7 mg
- Draslík 1351.4 mg
- Vláknina 35613.3 mg
- Vitamín A 35613.3 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.6 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 72 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vnitřnosti z různých druhů masa (vepřové, hovězí, skopové, telecí) 
- 
                                2nakrájíme na malé kousky a vložíme do hrnce, zalijeme je studenou vodou tak, aby byly ponořené. Osolíme a dusíme pod pokličkou. 
- 
                                3Roztlučeme celý pepř s česnekem a přidáme ho do vody k masu. V průběhu vaření vložíme do vývaru 200 g másla. 
- 
                                4Když je maso uvařené, vše opatrně vylijeme do vyšší mísy a necháme v lednici ztuhnout. 
- 
                                5Toto jídlo je velmi oblíbené na Balkáně. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        