Guláš se zelenými fazolkami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 398 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 30 g
- Sodík 277 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 62.7 mg
- Draslík 607.1 mg
- Vláknina 9065.5 mg
- Vitamín A 9065.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na větší kostky a opečeme na oleji. 
- 
                                2Přidáme jemně nakrájenou cibuli a dusíme, až zesklovatí. Maso osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. 
- 
                                3Fazolky omyjeme, zbavíme vláken, nakrájíme a přidáme k masu. 
- 
                                4Připravíme světlou jíšku z mouky a tuku, zahustíme pokrm a necháme zvolna dusit. 
- 
                                5Podáváme sypané petrželkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        