Zelný salát pražský
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 875 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 40 mg
 - Draslík 362.2 mg
 - Vláknina 11620 mg
 - Vitamín A 11620 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 67.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme je na jemné nudličky. Zelí spaříme vařící vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
Potom zelí osolíme a necháme odležet. Přidáme zeleninovou směs, jemně nakrájenou cibuli, ocet, cukr a majonézu. Vše lehce promícháme a necháme odležet.
 - 
                                3
Zelný salát podáváme vychlazený.