Teplý špenátový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 860 kcal
 - Sacharidy 91 g
 - Tuky 57 g
 - Sodík 1010 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 91 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 6082.8 mg
 - Vláknina 46166 mg
 - Vitamín A 46166 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 391.6 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V pánvi wok rozehřejeme olej z vlašských ořechů, přidáme rajčata, čerstvý roztrhaný špenát, červenou cibuli, nasekanou pažitku, nasekané kešu ořechy a špetku soli a osmahneme asi 1 minutu, dokud nezačne špenát vadnout.
 - 
                                2
Dáme vše do mísy, ozdobíme pažitkou a podáváme.