Švýcarský sýrový salát s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 921 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 73 g
 - Sodík 387 mg
 - Bílkoviny 53 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 668.2 mg
 - Draslík 589.3 mg
 - Vláknina 2958.5 mg
 - Vitamín A 2958.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.3 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sýr nastrouháme nahrubo a přidáme nadrobno nasekaná vejce, která jsme předem uvařili natvrdo.
 - 
                                2
Zalijeme smetanou ochucenou solí, křenem, hořčicí, cukrem a pepřem. Vše lehce promícháme.
 - 
                                3
Při podávání obložíme každou porci čtvrtkami osolených a opepřených rajčat a ozdobíme snítkou petrželové natě.