Fialový salát Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 773 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 375.1 mg
 - Vláknina 7482.5 mg
 - Vitamín A 7482.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.4 mg
 - Vitamín E 6.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V míse smícháme sterilované červené zelí s jemně nasekanou cibulkou.
 - 
                                2
Přidáme majolku, ocet, hořčici, špetku cukru a podle chuti osolíme a opepříme. Všechny suroviny dobře promícháme.