Středomořský sardinkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 138 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 504 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 36.6 mg
 - Draslík 207.7 mg
 - Vláknina 1102 mg
 - Vitamín A 1102 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.8 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salát rozdělíme na čtyři talíře, posypeme olivami a kapary.
 - 
                                2
Sardinky rozdrtíme vidličkou a posypeme jimi salát.
 - 
                                3
Rajčatovou omáčku ze sardinek smícháme s olejem a octem a zálivkou přelijeme salát.