Celerový salát s jablky a rozinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 64 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 876 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 361.8 mg
 - Vláknina 5850 mg
 - Vitamín A 5850 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěný celer nakrájíme na silnější plátky, vložíme do kastrůlku s osolenou a okyselenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Vývar z celeru uchováme. Po okapání plátky celeru nakrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Omyté jablko nakrájíme na nudličky, rozinky spaříme vroucí vodou, propláchneme a necháme okapat.
 - 
                                3
Celer s jablkem a rozinkami vsypeme do salátové mísy a promícháme s trochou vývaru z celeru. Salát osladíme a okyselíme.