Křenovo-jablečný salát s kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 256 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 509.2 mg
 - Vláknina 15078 mg
 - Vitamín A 15078 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.9 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kysané zelí necháme okapat, poté ho překrájíme a dáme do mísy. Smícháme ho s křenem a olejem.
 - 
                                2
Salám nakrájíme na kostičky, petrželku nasekáme a přidáme je do mísy.
 - 
                                3
Nakonec vmícháme i strouhané jablko (loupat je nemusíme).
 - 
                                4
Vše pořádně promícháme.
 - 
                                5
Podáváme s plátkem chleba.