Rychlý tuňákový salát s červeným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 273 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 545 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 34 mg
 - Draslík 222.5 mg
 - Vláknina 3939 mg
 - Vitamín A 3939 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 51.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Konzervovaného tuňáka ve vlasní šťávě scedíme, maso dáme do mísy. Přidáme k němu na kolečka pokrájenou lahůdkovou cibulku, nastrouhané červené čerstvé zelí a na kostičky pokrájený přírodní sýr. Přidáme zakysanou smetanu, podle chuti sůl a pepř. Salát dobře promícháme a hned ho servírujeme.