Rajčatový salát s tuňákem, bílými fazolemi a salsou verde
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 942 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 558.6 mg
 - Vláknina 15237.5 mg
 - Vitamín A 15237.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Okurku podélně rozpůlíme a odstraníme semínka. Nakrájíme ji na plátky.
 - 
                                2
Fazole slijeme a promícháme je s nakrájenou okurkou. Přidáme s na větší kostky nakrájenými rajčaty, cibulí nakrájenou na plátky, olivovým olejem, octem a podle chuti přidáme sůl a pepř.
 - 
                                3
Rozdělíme na talíře a přidáme salsu verde.
 - 
                                4
Podáváme.